Naptár

December 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa400
TegnapTegnap743
A hétenA héten1143
A hónapbanA hónapban7083
ÖsszesÖsszes136869

Állati hírek!

Miután meghirdettük akciónkat, tanulóink és kollégáink napokon keresztül lelkesen hozták felajánlásaikat: rengeteg állateledelt és egyéb hasznos dolgot.

Mi ugyan csak adni szerettünk volna, de kaptunk is: sok-sok szeretetet az állatotthon két kutyusától, akik az összegyűlt ajándékokat decemberben jelképesen „átvették” tőlünk.

Köszönet mindenkinek, aki fontosnak érezte, hogy adományával segítsen a menhelyi állatoknak!

Képek

 alt 

Köszönőlevél:

Tisztelt Igazgató Úr, Tisztelt Tanárnők és Tanár Urak,

Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket és hálánkat a magunk, de elsősorban közel 1.000 védencünk nevében. Nagyon hálásak vagyunk, hogy gondoltak ránk és lehetővé tették az Állatotthon javára megszervezett gyűjtést.

Hihetetlen mennyiségű élelmiszer, kötszer, gyógyszer és egyéb számunkra nagyon értékes és hasznos adomány gyűlt össze. Felejthetetlen élmény volt találkozni a gyűjtés napján a gyerekekkel, akik csillogó szemmel adták át kisebb-nagyobb, de mindenképpen szívből, szeretetből és gondoskodásból fakadó adományaikat.

Azt gondoljuk, hogy ezek az alkalmak nem csak egy életre szóló élményt adhatnak a kisdiákoknak, nagy szerepük van egy új, felelősen gondolkodó nemzedék kinevelésében. Felelősen gondolkodó nem csupán az állatok, a környezet és a természet irányában, de megtanulják a gondoskodást, toleranciát és felelősség vállalást az élet minden területén.

Kérem engedjék, meg, hogy megragadjuk az alkalmat és munkájukhoz a továbbiakban is sok sikert, erőt és és kitartást kívánjunk, valamint a közelgő ünnepkehez kapcsolódóan békés, meghitt karácsonyt és eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kívánjunk az egész NOÉ család nevében.

Tisztelettel és üdvözlettel:

 Schneider Kinga
NOÉ Állatotthon Alapítvány

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA