Naptár

December 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa616
TegnapTegnap530
A hétenA héten616
A hónapbanA hónapban6556
ÖsszesÖsszes136342

Ismét nagy sikerrel rendeztük meg a Tavaszi Gálát

Olyan sok izgalmas műsort láttam! Például a Tarzan nagyon tetszett! Úgy féltem, hogy a sok himbálódzó ember nehogy leessen, meg a szaltók közepette ne legyen bajuk! Aztán voltak vicces színdarabok is. A szüleim meg csitítgattak, mert már rég nem az a produkció ment, amin én még mindig jóízűen nevetgéltem. Aztán dalokat is hallottam, amiket az oviban is énekeltünk. Láttam még álarcban táncoló szereplőket, akiktől kicsit féltem is, mert olyan rémisztő volt az az ezüst álarc. A végén még a tanár nénik is táncoltak. Méghozzá néptáncot, amit én is tanultam. Mivel már nagycsoportos vagyok, anyuék elgondolkoztak azon, hogy hol kezdjem az első osztályt. Hát ez a mai naptól már nem is kérdéses számunkra: jövőre irány a Gregor!!!”
Így számolt be a húgom arról a szombatról, amit a családom velem töltött az iskolámban.
Egy gregoros diák
: Mályi Borbála 6.z

 

 

Üveghegytől a mesés Keletig

A Gregor József Általános Iskolában április 21-én megrendezett Tavaszi Gála nagy sikert aratott minden korosztályban. Már az első osztályosok is lelkesen készültek jelenetekkel, dalokkal. Egy hetedik osztály pedig a Hupikék Törpikék egy epizódjával szórakoztatta a nagyérdeműt.
A szülők, rokonok, ismerősök teljes átéléssel figyelték az előadásokat. A munkának megvolt az eredménye: például a 6.a-sok „Tarzan” vagy az 1.b-sek „A farkas és a kecskegidák” című előadása egyaránt remek volt. A felkészítő tanárok segítsége nélkül nem jöhetett volna létre egy előadás sem. Sok vidámságban és nevetésben lehetett része annak, aki eljött és megnézte, hogy milyenek a gregorosok.
A bevételből elektronikai berendezéseket vásárol az iskola.
Köszönöm tanárainknak, akik felkészítettek, az iskolának, hogy megrendezte a Tavaszi Gálát, és végül, de nem utolsó sorban a szülőknek, akik eljöttek, és megnéztek minket.

Zichy Anna 6.z

 

altaltalt

További Képek


 

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA