Naptár

Január 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Erasmus blog

Az oldal statisztikája

MaMa938
TegnapTegnap832
A hétenA héten2536
A hónapbanA hónapban10999
ÖsszesÖsszes158935

Gregoros Tálentumok Alapítvány

Kedves Szülők, Diákok!     

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Zsámbokréty Zénó, rákosligeti közösségért tenni akaró polgár által alapított és támogatott új iskolai alapítványunkat, a Gregoros Tálentumok Alapítványt a Fővárosi Bíróság bejegyezte és az 2015. októberében megkezdte működését. 

Az Alapítvány fő célja a rákosmenti Gregor József Általános Iskola kiemelkedő testi és szellemi képességekkel rendelkező diákjainak tehetséggondozása, különös tekintettel a nehéz sorsú gyermekekre.

Ezt elsődlegesen a tehetségek felkutatásával, tehetséggondozásával, versenyekre való felkészítésével, illetve azokon való részvétellel kívánja támogatni.

Mindezek mellett támogatni kívánja:az iskola hagyományos kulturális programjait; a tanulók testi és szellemi fejlődését; a környezettudatos nevelést; sporttevékenységek szervezését; a diákönkormányzat munkáját; az iskola nevelési-oktatási feltételeinek javítását, fejlesztését; műszaki-technikai és egyéb eszközök beszerzését; táborok, tanulmányutak támogatását; pályázatokon való részvételt;pedagógusok felkészítő munkájának ösztönzése, elismerése; a művészeti - kiemelten a zenei és képzőművészeti – nevelést; matematikai tehetséggondozást; más intézményekkel való kapcsolattartást; tanulói-, pedagógus díj alapítását; más helyi civil szervezetekkel, egyházakkal való együttműködést.

 

A Gergoros Tálentumok Alapítvány alapítója minden tanév végén elismerő díjat ad át az abban a tanévben a legeredményesebb alsós és felsős tanuló részére, illetve egy felkészítő pedagógusnak is. A díjazottak személyére az osztályközösségek, a szülők és a pedagógusok javaslata alapján a Kuratórium tesz javaslatot az Alapító felé, akinek egyetértési joga van. A díjat minden évben az Alapító adja át a tanévzáró ünnepségen.

Kérjük, hogy amennyiben az alapítvány céljaival azonosulni tud, vagy szeretné, hogy gyermeke a tehetségeket felkutató, rájuk fokozottan odafigyelő, őket fejlesztő, még jobban felszerelt iskolában tanulhasson, és az Ön vagy munkahelye anyagi helyzete ezt megengedi, akkor kérjük, segítse a Kuratórium munkáját anyagi vagy egyéb támogatással.

Támogatását eljuttathatja alábbi az folyószámlára:

OTP Bank Nyrt: 11717009-20044679

utalással vagy az Alapítványtól beszerezhető csekken, melyet az iskola titkárságán kérhet.

Az Alapítvány kuratóriumának tagjai:

·         Rózsahegyi Péter - elnök

·         Bella Tibor 

·         Kecskeméti Katalin

·         Mezei Brigitta

·         Dr. Neményi Réka

·         Tamás Eszter - titkár

·         Paskáné Medve Emőke (a munkában részt vesz)

A Gregoros Tálentumok Alapítványról az alábbi linken találhatnak további információkat:

http://www.gregorsuli.hu/segito-szervezetek/alapitvanyok/gregoros-talentumok.html

 

Az Alapítvány elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Budapest, 2016. január 11.

Előre is köszönjük támogatását!

A Gregoros Tálentumok Alapítvány kuratóriuma

eKréta belépés

Tanker online magazin

Archív

Powered by mod LCA